Tiedättehän ne karvaiset kaverit, jotka vain jättävät tassun jälkiä sydämeen? Allekirjoittaneelle Roki oli juuri sellainen. :)

Olin seurannut Rokia jo pitkään tarhan sivuilta, ja ihmetellyt ettei tämä komistus kotia löydä. Rokki etsi kotia myös toisen yhdistyksen sivuilla ja jatkuvasti odotin varattu-merkinnän ilmestymistä, vaan turhaan. Sain tiedon, että Rokin aika on todella vähissä, sillä Tallinnan tarha alkoi olla täynnä ja siellä jo pitempään olleiden koirien aika alkoi täyttyä. Rokki-Roki kuului niihin. Kävin nopean keskustelun Markon kanssa ja otin yhteyttä Rekkujen Merjaan, meillä olisi paikka, jos yhdistys katsoo Rokin olevan hoitopaikan tarvitsija. Rattaat lähtivät pyörimään ja jo todella pian olimme taas hakemassa uutta hoitolaista Helsingistä.

Roki on joka tytön ja pojan unelma, tai ainakin joka hoitajan ;)

Heti ensimmäisestä illasta asti, se oli luonamme kuin kotonaan. Kun illalla laskin pääni väsyneenä tyynyyn, teki Roki saman lattialla. Kerrostalon äänistä se ei välittänyt tuon taivaallista ja koipi ei koskaan noussut sisätiloissa. Namien avulla Roki oli helposti motivoitavissa, ja se selvästi nautti ihmisen kanssa touhuamisesta ja tekemisestä. Hihnassa se kulki kauniisti muista koirista juurikaan välittämättä. Lähes täydellinen koira siis!!

Omalla tavallaan, jonka ymmärsin vasta myöhemmin, Roki valoi meidän perheeseen myös uskoa. Näitä helpompiakin kavereita on olemassa ;)

Roki muutti meiltä omaan kotiin Helsinkiin ensimmäiseksi koiraksi ja on jatkanut siellä hurmaamistyötään :)

 www.rekkurescue.com/elain.php = Roksu Rekkujen sivuilla