Minut jo hiukan paremmin tunteville tai toimintaani enemmän seuranneille ei varmaankaan tule suurena yllätyksenä seuraavan hoitolaiseni hehkutus. Kyseessähän on, ei enempää eikä vähempää, kuin rotikka-poika Baron.

Baron oli löydetty kadulta tammikuussa 2007. Käsittämätöntä ettei omistaja koiraansa takaisin kaivannut. Baronin suosio Virossa oli alkuun melkoinen ja kyselijöitä riittä laidasta myöskin sinne toiseen laitaan. Poika ehti olemaan jo tovin varattunakin, mutta tämä Virolainen koti ei sitten koskaan koiraa noutanut. Baron siis ilmestyi Rekkujen sivuille, ja yllättäen meikäläinen sen sieltä bongasi. Kovin montaa sekuntia en pohtinut, kun Sari soitteli ja kyseli josko tämä komistus voisi meille hoitoon tulla :D

15.2 saapui sitten Baron meille. Tietysti päässäni pyöri pieniä kauhukuvia siitä, mitä meillä saattaisi olla edessä. Eihän hylkäämisen syytä kuitenkaan tiedetty ja nuorikin rotikka on kuitenkin aina rotikka. Monet tämän rotuisista sekoituksista myös viettävät Virossa vahtikoiran elämää, mikä ei kovin hyvi (eikä myöskään kovin toivottavaa) meillä kerrostalossa ole ;)

Baron kuitenkin oli kaikkea muuta kuin hurrrrja vahti. (Eikä sitä juuri ole ollut omassa kodissaankaan :) ) Baron saapui ja valloitti <3 Tosca-neitihän oli varsin innoissaan kun talossa oli nyt oikean kokoinen mies. Ja Baron teki kaikki temppunsa meidän neitoa miellyttääkseen. Sohvalla tämä kaksikko kulutti toveja Baronin hoidellessa Toscan korvia ja suupieliä, sitten hiukan painia ja takaisin sohvalle.

Tuttuja ja vieraita kohtaan Baron oli avoin ja yllättäen rotikkamaiseen tapaan, tämäkin herra oli namin eteen valmis kiipeämään vaikka puuhun persus edellä ;)

Niin, ja kuten kunnon vahtirotikan kuuluukin, rakasti Baron nukkua kainalossani peiton alla :D

Yllättäen ei Baronkaan ei meillä pitkään ollut. Helmikuun lopulla se löysi oman kodin jo aiemmin Rekkujen kautta kodinsaaneen nartun kaverina.

(Baronin jo lähdettyä kotiin, paljasti exä että kyllä hänkin oikein kovasti pojasta tykkäsi. Hyvä että vasta silloin, sillä muuten olisi tässä kohtaa käynyt vanhanaikaisesti ja hoitolainen jäänyt hoitokotiinsa. Ja monet muut seikkailut ja hoidokit kokematta)

www.rekkurescue.com/elain.php